OVER EDOCK

eDock is een Belgisch bedrijf opgericht door twee broers om het parkeren van fietsen en scooters eenvoudig, veilig en netjes te maken. We hebben een connected, multimodale parkeeroplossing ontwikkeld die voldoet aan de behoeften van fietsers op het gebied van veiligheid en comfort.

Met eDock kunnen fietsers nu met een gerust hart reizen, wetende dat hun fiets of scooter veilig is en gemakkelijk kan worden opgeladen.

Ontmoet de oprichters

Wat is er mis met micromobiliteit vandaag de dag?

 

Micromobiliteit, waaronder fietsen, elektrische fietsen, scooters en andere soorten kleine voertuigen vallen, is de afgelopen jaren steeds populairder geworden als vervoerswijze. Er zijn echter een aantal problemen met micromobiliteit die de veiligheid en efficiëntie van deze vorm van transport kunnen beïnvloeden:


Het gebrek aan infrastructuur maakt het moeilijk voor gebruikers om hun voertuigen veilig te parkeren.


Micromobiliteitsvoertuigen zijn vaak het doelwit van dieven. Het ontbreken van een standaard vergrendelingssysteem kan het moeilijk maken om voertuigen effectief te beveiligen, en de populariteit van verhuurdiensten kan het makkelijk maken om fietsen te stelen en door te verkopen zonder dat de dieven het merken.


De proliferatie van zelfbedieningsvoertuigen kan leiden tot een oververzadiging van voertuigen op straat, wat veiligheidsrisico's met zich mee kan brengen.

Lees meer

Onze missieHet is onze ambitie om het gebruik van micro-mobiliteit te bevorderen en de ontwikkeling van zachte mobiliteit aan te moedigen om steden minder dichtslibben en vooral groener en aangenamer om in te leven te maken. We bieden duurzame parkeerfaciliteiten om het tekort aan veilige parkeerplaatsen op te vangen waarmee gebruikers van zachte mobiliteit te maken hebben.


Christophe Peeters • Co-Founder eDockOnze kantoren

Chaussée de Tervuren 149, Waterloo 1410, Belgium

Onze netwerken

Réseaux sociauxUne adresse doit être spécifiée pour qu'une carte soit intégrée

Restez informés !

Soyez les premiers à découvrir nos dernières actualités, produits et tendances.